5 december 2009

G-Force

Vele mensen hebben deze dagen een zoektocht gehad naar de ultieme Sinterklaas cadeautjes. Mijn zoektocht was echter naar een film waar over ik een positieve recentie kon schrijven. Net als het bedenken van surprises en gedichten was dit geen makkelijke en zenuwslopende opgave. Van Tranformers tot Ice Age 3 (die touwens ook erg leuk was) heb ik gekeken afgelopen week. Met als resultaat:

Zelfs Sint en zijn Pieten,
Zouden van deze film genieten.
Voor de terugreis op de boot,
is het plezier erg groot.
Met pepernoten, chocomelk en marsepein,

Zal het een heerlijk avondje zijn.

Iedereen die vroeger een cavia heeft gehad of wie er nu een of twee exemplaren voor zijn kinderen in de garage heeft staan, weet hoe schattig en stoer deze beestjes kunnen zijn, met hun dikke waggelende lijfjes. Wie niet een heeft, is er nu ook voor de Iphone is een leuk tooltje met een sprekende cavia. Dit heeft Disney gebruikt voor hun nieuwe film G-force, met in de hoofdrol 3 stoere cavia’s, één mol en een kakkerlak.

Deze film veel verschillende facetten in zich. Een redelijk goed verhaal, humor, actie, spanning, nieuwe technologie, special effects en emoties genoeg om mee te leven. In het kort gaat het over een speciale eenheid binnen de CIA, namelijk G-force, die binnen de “gewone” wereld speciale spionage projecten uitvoert om informatie in te winnen voor de CIA. Wat alleen deze speciale eenheid kan.

Maar wat ik persoonlijk zo leuk vind aan deze Walt Disney film is dat ze er weer in geslaagd zijn om een geniale familiefilm neer te zetten. G-force is leuk voor kinderen van alle leeftijden maar ook voor volwassenen door de scherpe woordgrapjes. Zeker met het oog op de familie tijd die er aankomt in december is dit een leuke film om met het hele gezin voor de tv te duiken of cadeau te geven. Het opzetje voor het gedicht heb ik al gemaakt dus veel plezier aan komende tijd!!

trailer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie op de filmkijker