28 september 2009

Obsessed


Vreemdgaan komt meer voor dan je denkt. Als ik de cijfers mag geloven, gaat gemiddeld 1 op de 3 Nederlanders wel eens vreemd. Oogcontact en sjansen is volgens de regels nog wel toegestaan, maar vanaf het zoenen meer wordt toch echt gezien als onaanvaardbaar gedrag. Wanneer je zo eerlijk en trouw bent om de boot af te houden als er op verschillende manieren toenadering wordt gezocht. Ben je de perfecte echtgenoot. Of toch niet….

Over het veel voorkomende verschijnsel vreemdgaan gaat de film Obsessed. Met Byonce Knowles, die niet alleen heel goed kan zingen maar ook nog eens erg goed kan acteren. Zoals ze weer in deze film laat zien.

Succesvolle zakenman Derek Charles is gelukkig getrouwd met Sharon, zijn voormalige secretaresse. Wanneer hij door ziekte een tijdelijke nieuwe kracht in dienst krijgt, veranderd alles op slag. Want de sexy Lisa heeft haar oog op hem laten vallen, en haalt alles uit de kast om hem te verleiden. Derek de goede trouwe echtgenoot houdt braaf maar soms met moeite elke toenadering af. Maar zijn soms drastische afwijzingen vallen niet in goede aarde bij Liza. Haar pogingen om hem voor zichzelf te hebben worden er alleen maar hardnekkiger door. Wanneer dit uit de hand loopt, wijzen alle sporen naar Derek. Waarbij niemand hem meer gelooft dat hij niets met die vrouw heeft uitgespookt. Net als hij naar heel veel moeite denkt alles weer enigszins op de rit te hebben, laat Lisa haar ware gezicht zien.

“You thought you were creasy… I’ll show you creasy!!!!” dit zijn de woorden waarmee de catfight tussen Sharon en Liza begint….. waarbij Byonce zo op national geographic een documentaire kan vertolken, van een trotse leeuwin die haar kroost beschermd.

Eigenlijk een wonderlijk leuke en spannende film. Die je vanaf het begin blijft boeien. Het enige waar je even door heen moet kijken is het zoet sappige huwelijk van Derek en Sharon. Wat een super perfect huwelijk moet voorstellen. In mijn ogen een beetje te perfect…

Ik vraag me af voor de mannelijke lezers onder ons, zou jij de toenaderingen die de mooie sexy Lisa doet ook kunnen af wijzen????

trailer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie op de filmkijker