2 juni 2009

What Just Happend????


Met o.a. Robert de Niro, Bruce Willis, Sean Penn en vele ander bekende spellers.

Wat een K... Film!!!

Ik geef de film een 4. en dan nu alleen nog zo hoog, omdat er zulke bekend spellers in mee spelen en omdat het incident met Bruce Willis, wel een grappige indruk geeft over hoe het in het echt zou gaan met koppige en arrogante bekende acteurs. 

De Niro speelt de hoofdrol in de nogal slappe film die naar het boek (What Just Happened? van Art Linson)  is gemaakt: hij speelt de twee keer gescheiden filmproducent Ben, die wanhopig twee films tegelijk in de lucht probeert te houden.

De ene film is een thriller met Sean Penn in de hoofdrol, gemaakt door een overspannen Britse regisseur met artistieke ambities. In de andere film komt Bruce Willis onverwacht voor een film opdraven met een zware baard. Zo heeft hij niet meer het sex appeal waarop de studio had gerekend en waarop de financiĆ«le prognoses van de film zijn gebaseerd. Aan de producent de nobele taak de ster zo ver te krijgen dat hij zijn baard afscheert. In werkelijkheid speelde dit incident zich af met acteur Alec Baldwin. De met overgewicht kampende acteur hoopte met de baard zijn onderkin te verhullen. What Just Happened? schildert de filmwereld af als leeg en volstrekt triviaal. Dat is misschien wel scherp gezien, maar voor de film is dat dodelijk.
Waarom zouden we ons druk maken om al deze oppervlakkige typen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie op de filmkijker