4 juni 2009

Revolutionary road


met Leonardo DiCaprio, Kate Winslet en Kathy Bates.

Ik geef de film een 8,5 omdat het een hele goede film is. Vooral door het goede acteer werk van de 2 hoofdrol spellers wordt je hele maal mee gesleept en voel je de emoties tot in je tenen.

“weet je wat zo mooi is aan de waarheid..? Iedereen weet wat het is hoelang je er ook zonder leeft, Niemand vergeet de waarheid, ze kunnen alleen steeds beter liegen.”

Revolutionary road speelt zich af in het midden van de jaren 50. En focus zich op het gezin Weeler. Ooit koesterden Frank( DiCaprio) en April (Winslet) hoge verwachtingen van het leven en ze voelden zich niet verwant met de normale volgzame model burgers om zich heen. Toch beginnen de dromen hun tol te eisen en het huwelijk komt steeds meer onder spanning te staan. Tot april een plan bedenkt waarbij de hun droom achter na reizen en in Parijs willen gaan wonen. Daar kan zij de kost verdienen en Frank uitvissen wat hij met zijn leven wil. Maar de zekerheid van het burgerschap kan frank toch niet zomaar loslaten.

Na Titanic waarin ze ook allebei een hoofdrol vertolkten zijn ze goed op elkaar in gespeeld. En dat is te merken de emoties spatten van het scherm en volgen elkaar in snel tempo op! Emoties als woede, verliefdheid, wanhoop, passie en verdriet laten ze je zonder veel moeite tot in je tenen voelen. dus zakdoekjes bij de hand!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie op de filmkijker