27 april 2009

Tropic Thunder


met Ben Stiller, Jack Black en Robert Dewey Jr.
Ik geef de film een 6,5.
Bij een verfilming van een oorlogsverhaal in Vietnam loopt het niet geheel zo als het zou moeten lopen. Om de acteurs beter op elkaar in te laten spelen en realistische beelden te krijgen, zet de regisseur een survival tocht in het oerwoud uit. Wanneer hij op een oude landmijn stapt, denken de acteurs dat alles in scène is gezet. Zelfs als echt gevaar dreigt..
Een komische actie film met veel droge humor. De film is wel leuk om te zien, als dit je soort humor is, kun je de hele avond dubbel liggen.
Er staat een 16+ label op, dat is soms ook niet voor niets.

1 opmerking:

  1. Folkert Stuiver, Leeuwarden15 juni 2009 om 23:09

    Werkelijk een hilarische film. Je moet inderdaad houden van de humor, maar Robert Downey jr. als 'brother' is echt een geweldige vondst. Het is werkelijk heerlijk om te zien hoe de acteurs zich volledig uitleven in hun karakters. Het basisgegeven van de film lijkt erg melig, en dat is het op zich ook wel, maar weet toch de hele tijd te boeien. Geweldige locaties, goede special effects, en leuke stunts (de vliegende baby!) Ik heb meerdere malen dubbel gelegen om deze film en vind de film dan ook zeker een 8 waard.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie op de filmkijker